Laser d.o.o.

sa sjedištem u Splitu privatna je tvrtka osnovana 1990. Naša osnovna djelatnost je prodaja, najam i servis uredske, informatičke opreme. U početku ponudu ograničavamo na Canon proizvodima, čiji je Laser dugogodišnji autorizirani partner no s vremenom polako širimo paletu proizvoda pa postajemo zastupnici drugih zvučnih imena poput Toshibe, Konica Minolte, HP, Lenovo i sl.

U našoj ponudi možete pronaći:

Fotokopirne uređaje, telefax uređaje, pisače, multifunkcijske uređaje, fotoaparate i digitalne kamere, skenere, kalkulatore, projektore, kao i različite medije za ispis i kompjuterske konfiguracije, svu potrebnu mrežnu opremu. Također nudimo uslugu kopiranja, skeniranja i printanja, usluge održavanja računala i postavljanja računalne mreže. Obavljamo dostavu, instalaciju te implementaciju navedenog. Tehnička podrška je osigurana kao i lager potrebnih rezervnih dijelova i potrošnog materijala.

page2-img2

Posljednjih godina

dio našeg tima svoje snage je usmjerio ka implementaciji postojećih i razvoju vlastitih sustava za digitalno arhiviranje dokumenata i praćenje poslovnih procesa.

Opremljenost i obučenost

osoblja koje je našim kupcima uvijek na raspolaganju, te opremljenost prostora kao i voznog parka, omogućava poslovanje na obostrano zadovoljstvo te nama pruža mogućnost da svojim klijentima omogućimo kompletno opremanje poslovnih prostora od malih kućnih ureda do velikih sistema poput fakulteta, banaka i sl. korporacija.

Trenutno zapošljavamo 10 djelatnika.
Kvaliteta proizvoda, stručnost, ozbiljnost poslovanja razlog su uspješnog poslovanja naše tvrtke a svoje usluge u mogućnosti smo pružiti na području cijele RH.