PITANJA & ODGOVORI

Odgovori na pitanja koja često postavljaju korisnici

Ako imate pitanje koje nije navedeno kontaktirajte našu podršku klikom na gumb.

U printer driveru kliknite na Preferences odaberite karticu My Tab. Podesite Original size na A4, Output Size/Paper Size na A4.

Na panelu uređaja odabrati ladicu papira A4 odabrati Paper Settings i pod Paper Type odabrati plain paper.

Potrebno je ući u control panel, odabrati opciju Devices and Printers, kliknuti na oodgovarajući printer, podesiti 1-Side Print i spremiti postavke.

Na uređaju podiči uvlakač originala kao kad se kopira sa stakla i očistiti usko stakalce lijevo od velikog stakla na koje stavljamo original.

Zbog sigurnosnih razloga Vaš pružatelj Internet usluga ne dozvoljava slanje E-mail poruka bez SSL ili TLS zaštite. Potrebno je stvoriti novi E-mail račun za MFP uređaj i unijeti postavke uz isti, user name, password, port SSL ili TLS.

Provjerite svoj E-mail klijent poruka je možda završila u neželjenoj pošti. Moguće je i da pružatelj usluga blokira E-mail bez SSl ili TLS sigurnosnih postavki pa je stoga potrebno je stvoriti novi E-mail račun za MFP uređaj i unijeti postavke u isti, user name, password, port SSL ili TLS.

Vlažan papir otvorite novu rizmu papira i umetnite u uređaj.

Gdje ću s praznim bocama tonera i punim spremnicima otpadnog tonera?

Postoje tvrtke koje su licencirane za zbrinjavanje opasnog otpada. Svaki proizvođač opasnog otpada dužan je isti propisno zbrinuti. Ova usluga se naplaćuje a za svaki zbrinuti otpad zatražite potvrdu od tvrtke koja je zbrinjavanje obavila.

Zbrinjavanje otpada možemo organizirati i mi za vas.

Nazovite našu tehničku službu rado ćemo Vam podesit postavke na vašem računalu tako da i buduće nadogradnje windowsa neće poremetit postavke skeniranja.