Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Što je upravljanje dokumentima?
Zbog čega izabrati Therefore™?
Therefore™ mogućnosti nadogradnje
Komponente Therefore™ softvera
Značajke Therefore™ softvera
Integriranost Therefore™ softvera

Uredski radnici provedu prosječno preko 50 minuta dnevno tražeći informacije. To ne samo da je frustrirajuće, nego i smanjuje produktivnost. Therefore™ rješenje iz Canona svakom pruža brz i siguran pristup informacijama koje su mu potrebne. Dokumenti se mogu automatski usmjeravati i pratiti kroz čitavu tvrtku, kako bi se povećala učinkovitost procesa. · Sigurno i učinkovito pohranjivanje i pronalaženje · Trenutan pristup ključnim informacijama · Povećana produktivnost i poboljšana usklađenost s propisima

Lako upravljanje dokumentima pomoću Therefore™

Therefore™ vam omogućava da organizirate sve informacije ključne za vaš posao. Sa njim možete pretraživati, pronalaziti, pregledati, razvrstavati, grupirati i distribuirati dokumente; za trenutak možete prikupiti, organizirati i pristupiti bilo kojem sadržaju, kao i kreirati automatske radne procese kako biste modernizirali procese ključne za vaš posao. Therefore™ je lak za korištenje, što znači da je potrebna minimalna obuka osoblja i zbog toga je način rada daleko učinkovitiji.

Elektronski aktivira sve vrste informacija

Sa softverom Therefore™, format i izvor ne predstavljaju problem. Bez napora se upravlja svim formatima i izvorima.

Usklađenost s propisima

Kako bi doprinio usklađenosti dokumenata vaše tvrtke s propisima, Therefore™ server automatski stavlja digitalni potpis na svaki dokument.

Prikladan za vašu tvrtku

Therefore™ je u potpunosti prilagodljiv. Bez potrebe za korisničkim prilagođavanjima ili programiranjem, obično se može ugraditi u poslovanje za manje od tjedan dana, uključujući i cjelokupnu obuku. Mogu se odrediti administratori koji će centralizirano uobličiti i definirati pravila posla.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.